Region

Svet

Raskinuli Aleksandra Stojković Džidža i Marko Vanila

Tek što su početkom godine objavili da su zajedno, Aleksandra Stojković Džidža i Marko Vanila već su raskinuli svoju ljubavnu romansu.

Raskinuli Aleksandra Stojković Džidža i Marko Vanila



Aleksandra Džidža Stojković i Marko Vanila u romantičnoj vezi?! (Foto)
Prema rečima izvora, Džidža i Marko su na nimalo prijatan način okončali svoju višemesečnu vezu, a u prilog tome govori i činjenica da su prekinuli svaki kontakt iako su pre upuštanja u romansu bili prijatelji.

"Džidža i Vanila su se zbližili na Farmi, gde su mnogo vremena provodili zajedno. Vremenom se rodila hemija, ali ni jedno ni drugo nisu želeli to da pokazuju pred kamerama. Kad su napustili rijaliti, postali su nerazdvojni i ubrzo su uplovili u romansu" rekao je izvor i dodao:

"U početku je sve bilo super i varnice su sevale na sve strane. U javnosti su negirali da su zajedno, jer nisu želeli da ih ljudi gledaju kao još jedan par iz rijalitija. Međutim, s vremenom su se stvari promenile. Zbog obaveza su se sve manje viđali, a sve češće svađali, pa su shvatili da nisu jedno za drugo. Njihova poslednja rasprava bila je stravična i posle nje su prekinuli svaki kontakt. Ne čuju se, ne viđaju i izbegavaju mesta na kojima bi mogli da se sretnu".

Njihovim prijateljima nije jasno šta se to toliko strašno desilo kad ne žele više da čuju jedno za drugo, iako su pre romanse bili u jako dobrim odnosima.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Aleksandra Stojkovic Dzidza

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>