Region

Svet

Ceca Ražnatović: Živim kao Ekrem Jevrić!

Najpopularnija srpska pevačica Ceca Ražnatović je ili kod kuće ili na bini otkad je počela turneja, pa se našalila i rekla: "Živim ovako: kuća - pos’o, pos’o - kuća!".

Ceca Ražnatović: Živim kao Ekrem Jevrić!



"Pa, dobro, budem i u kolima dok se prevozim od kuće do bine i nazad", nastavlja duhovito Ceca. Ona retko izlazi iz svoje vile u Ljutice Bogdana, pa se šali sa prijateljima da je prava kućna muva.

"Ne idem često u restorane i klubove. Najviše volim da pozovem prijatelje kod mene u goste, jer sam u kući najopuštenija", priča Ceca.

I njeni prijatelji najviše vole da dođu kod nje, pored ostalog i zato što tata Sloba redovno šalje odličnu domaću rakiju koju svi obožavaju.
 
Na koncert u Kragujevac stigla je pravo iz svoje kuće, sela u kola, vozila se, izašla iz kola, popela se na binu, a nakon završetka istim putem, ali obrnutum redosledom vratila se kući. Tako će i sada, za koncert u Nišu.

"Radujem se koncertu i druženju sa Nišlijama, mojim južnjacima. Rođena sam u Žitorađi, pa ceo jug smatram svim krajem", kaže Ceca koju smo, naravno, zatekli u njenoj kući.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>