Region

Svet

Verica Rakočević na venčanju bez svojih ćerki (Foto)

Verica Rakočević će se sutra venčati. Modna kreatorka i njen 35 godina mlađi verenik Veljko Kuzmančević planirali su skromnu ceremoniju koja će biti održana u Veričinoj kući nadomak Avale.

Verica Rakočević na venčanju bez svojih ćerki (Foto)



Prvobitno par je planirao da se venča na ceremoniji koja je trebalo da bude održana na jednom od beogradskih splavova. Međutim, žele pošto-poto da izbegnu dodatni publicitet i da se sakriju od fotoreportera. Nekoliko puta su menjali odluku gde će ugostiti svatove, pa su venčanje premestili iza kapija Veričine kuće.



Mlada ovaj put neće nositi venčanicu. Ovo će joj inače biti treći odlazak pred matičara, dok je Veljku ovo prvi brak.

"Ništa o venčanju nećemo govoriti. Naša odluka je takva da ni reč na tu temu nećemo reći. Hvala na pozivu i doviđenja", rekao nam je kompozitor Veljko Kuzmančević, koji se javio na Veričin telefon.

Na imanju Verice Rakočević u Vrčinu, gde će par i održati venčanje, juče nije bilo nikog, a na velikoj kapiji stajao je lanac sa katancem. Zanimljivo je da svadbi neće prisustvovati Veričine ćerke Milena i Elena, koje imaju poslovne obaveze u Njujorku i Londonu.
 
"Ja sam svoje poslovne obaveze zakazala još pre pet meseci, a ovo je nešto što se desilo u međuvremenu", rekla je Elena za, ne krijući da nije oduševljena novim majčinim izabranikom, a tome je posvedočilo i to da kada su se nedavno sreli na jednom događaju, čak se nisu ni pozdravili.

Vesna i Veljko su u vezi od maja ove godine. Vrlo brzo su otišli i na zajedničko putovanje, kada je Veljko i zaprosio kreatorku. Kažu da su se spremali na to da će ljudi komentarisati njihovu vezu, ali da ipak nisu očekivali osudu.

Autor: A.Đ.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>