Region

Svet

Severina poslednji put imala seks sa Milanom Popovićem pre 28 meseci!

Bez obzira što su Severina i njen bivši partner Milan Popović, dugo glumili da su zaljubljeni i presrećni zajedno, izgleda da se strast u njihovoj vezi ugasila mnogo pre nego što su raskinuli početkom avgusta.

Severina poslednji put imala seks sa Milanom Popovićem pre 28 meseci!



Kako navodi "Informer", hrvatska pevačica i srpski biznismen su navodno poslednji put vodili ljubav pre više od dve godine i to kada su napravili bebu!

"To je bila njihova poslednja zajednička noć. Čitava njihova kasnija ljubavna priča je samo zamazivanje očiju javnosti, tačnije, Severinin pokušaj da od Milana zbog bebe izvuče što više para, a Milanov trud da sakrije istinu od javnosti kako mu ona ne bi pravila probleme. Realno, njih dvoje su bili zajedno jedva šest meseci i nikada nisu živeli zajedno. Ona je u Beograd dolazila samo kada je imala poslovne obaveze", navodi izvor blizak nekadašnjem paru i dodaje:

"Severina je insistirala da se uda za Milana posle samo petnaestak dana veze. On je predlagao da žive godinu dana, a zatim se venčaju, ali je ona to protumačila kao ucenu. Od tada njen jedini cilj je bio da zatrudni".

Da podsetimo, Vučkovićeva je sina Aleksandra rodila 20. februara 2012.

Autor: M.P.
Izvor: Informer
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>