Svet

Region

Znate li šta danas radi Dejvid Koperfild?

Legendarni mađioničar Dejvid Koperfild ostaće zasigurno jedno od najvećih imena među iluzionistima, a upravo ovo ime nosiće i jedan od luksuznih hotela.

Znate li šta danas radi Dejvid Koperfild?



Naime, čuveni mađioničar potpisao je ugovor na tri godine sa luksuznim MGM Grand hotelima i u njima će održavati svoj šou. Sem što se i dalje bavi svojom ne tako čestom profesijom, Dejvid Koperfild poseduje čak 11 bahamskih ostrva koje je pretvorio u luksuzno odmaralište.

56-godišnji iluzionista uložio je u ovo odmaralište čak 90 miliona dolara, a ova cifra do sada se sigurno isplatila, budući da se u njemu odmaraju lica sa TV-a kao što su Opra Vinfri, Džon Travolta i mnoge druge zvezde, a jedna noć košta 35,5 hiljada dolara. Naravno, nije pobegao od svoje matične profesije, pa je i u uređenje enterijera i eksterijera uključio magiju. Tako postoji bioskop koji se pojavljuje na plaži i nestaje, a postoje i razne špijunske igre u kojima gosti mogu učestvovati.

Inače, Dejvid sa svojom verenicom Klo Goselin i njihovom 3-godišnjom ćerkom živi u Las Vegasu. Nastupa u MGM Grand hotelu, a sa njima je potpisao još jedan ugovor.

U njegovu čast Holivud Teatar biće preimenovan i nosiće upravo njegovo ime, a interesantno je spomenuti da je Koperfild učestvovao i u stvaranju iluzija radeći na filmu "Now you see me" (Velika iluzija) sa Majklom Kejnom i Morganom Frimanom.

Autor: M.P.
Foto: theguardian.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>