Region

Svet

Ava Karabatić: Želim muškarca koji me se neće bojati!

Ava Karabatić baš nema sreće u ljubavi. U jednom intervjuu istakla je da njen ljubavni život praktično i ne postoji.

Ava Karabatić: Želim muškarca koji me se neće bojati!



"Teška nula! Zapravo, još gore i od nule. Ljudi kažu "Nikad ne reci nikad" i ja se slažem s tim. Ljubav se obično dogodi kad se najmanje nadaš pa se tako može dogoditi i meni. Možda baš večeras, kad budem šetala Stradunom. Kakve sam sreće, verovatno će mi neko zapasti za oko kad budem u najgorem mogućem izdanju. Dakle, verujem u ljubav, ali kad se o meni radi nisam baš previše optimistična. Ne verujem da ću se ikada udati", rekla je Ava, otkrivši zašto je tako pesimistična po ovom pitanju:

"Pa ne znam… Svakodnevno smo svedoci raspada nekih velikih ljubavi. Na primer, Monika Beluči se razvodi nakon 14 godina braka. Mirna Maras i Mario Valentić su godinama vodili idiličan brak, a sada se rastaju. Isto je i sa Ketrin Zitom Džons i Maklom Daglasom. Pisalo se i o velikoj ljubavi između Severine i Milana Popovića pa vidimo kako je na kraju završilo. Nikad ne reci nikad, ali moja nada da ću upoznati idealnog muškarca svakim danom sve više tone", rekla je Karabatićeva.

Starleta je navela šta bi po njoj trebalo da poseduje njen idealan muškarac.

"Ja sam više puta kazala kako sam tvrdoglava i dominantna, prava sam Bikica! Tako da bih htela da upoznam muškarca koji me se neće bojati i koji ima harizmu, to između ostalog spada u onih 60 posto onoga što mi je važno. Ostalih 40 posto bi svakako bila hemija. Neko ko me se ne bi bojao i ko bi me prihvatio takvu kakva jesam", otkrila je Ava Karabatić.

Autor: A.Đ.
Izvor: Dubrovačkidnevnik.hr, Telegraf
Foto: Marko Todorović 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>