Region

Svet

Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović: Kakva majka, takva ćerka (Foto)

Vesna Zmijanac i njena ćerka, Nikolija Jovanović, otkrile su tajnu svog dobrog odnosa - duge ženske razgovore koji priliče pravim drugaricama.

Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović: Kakva majka, takva ćerka (Foto)



Iskreni odnos kakav neguju folk zvezda Vesna Zmijanac (55) i njena ćerka jedinica, a odnedavno i koleginica Nikolija Jovanović (23), utemeljen je na čvrstim vaspitnim principima koje je plavokosa pevačica brižljivo usadila svojoj mezimici.

"Mama je uticala na formiranje mog slobodnjačkog duha pa u našem slučaju često važi ona izreka: Kakva majka, takva ćerka. Odrasla sam uz ženu širokih shvatanja, ne samo kad je reč o sunčanju u toplesu već i u pogledu ishrane, pevanja, ponašanja na sceni, odabira muzičkog žanra", priča Nikolija dok objašnjava čime se njena mama rukovodila dok ju je vaspitavala.

"Kad drekne, zna se ko je gazda, ali dok sam bila u pubertetu primenjivala je retku vaspitnu taktiku. Slušala me je u svemu i samo klimala glavom odobravajući i želeći da čuje sve. Nije mi baš bukvalno bila drugarica, ali se slično ponašala i na taj način iz  mene izvlačila sve i davala mi savete", dodaje ona.


Foto: Story

"Nikolija je vrlo samosvesna osoba, odgajana sa mnogo slobode. Svoju izraženu ličnost počela je da pokazuje još sa godinu, dve. Do dana današnjeg, sve što je htela, dobila je na ovaj ili onaj način, ali uvek ispravan. Dala sam joj apsolutnu slobodu da gradi svoju ličnost i samo povremeno sam je usmeravala. Nije teško sa njom, ona je dobro dete iako nije poslušna, već mudra ako ima šta i od koga da čuje", otkriva Vesna.

"Jedan od razloga što sam ušla u šou-biznis jeste taj što mi je rad s mamom polubiznis, a pola plaćeni odmor. Lepo smo se provele i na moru", kaže Nikolija koja je na kvarno uspela da natera mamu da se fotografiše u kupaćem kostimu.


Foto: Story

"Nemam problem da se slikam ni kada sam punačka, ali fotografisanje je za mene velika stvar. Volim da za to odvojim vreme i ne mogu usput da se slikam, kao što to sada čini Nikolija", kaže Vesna koja se za razliku od ćerke neretko fotografiše u toplesu.

"Samo molim Boga da nijedan paparaco ne krene za nama u Atinu jer mi uvek bude loše kada na plaži ugledam mamin kupaći, a nju u vodi bez ičega. Kad saberem delove kupaćeg kostima, obično su oba na broju, ali na peškiru. Mene je sramota da se kupam naga, ali moja mama to radi bez pardona dok se ja okrećem okolo u nadi da nas niko neće prepoznati", smejući se otkriva ćerka legendarne folk pevačice.

Autor: I.M.
Foto naslovna: Promo/Splav River

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>