Svet

Region

Održana premijera filma One Direction This Is Us u Londonu (Foto+Video)

Veliki broj fanova iščekivao je petoricu momaka iz benda "One direction" na crvenom tepihu, a uz članove jednog od najslušanijih bendova današnjice bio je i njihov menadžer Sajmon Kauel.

Održana premijera filma One Direction This Is Us u Londonu (Foto+Video)



"Ono što mi se sviđa kod ovih momaka je što ništa ne uzimaju zdravo za gotovo i cene ono što im se dešava. Oni preživljavaju i nastaviće tako, prvo zato što su pametni, a drugo zato što razumeju publiku i poštuju svoje fanove."



One Direction prvi put su viđeni u britanskom rijalitiju, X Faktor 2010. godine gde se svaki od pevača predstavio posebno. Na predlog žirija formirali su grupu, koja je takmičenje završila na trećem mestu. Po okončanju takmičenja, grupa je potpisala ugovor sa Sajmonom Kauelom, koji je njihov menadžer. Ovaj film je priča o dečacima koji su postali jedni od najslušanijih bendova ikada.

Reditelj Morgan Sparlok sa zadovoljstvom je pristupio realizaciji filma: "Jedna od stvari koje sam želeo da uradim od početka svoje karijere jeste da napravim dokumentarac", rekao je on i dodao: "Napraviti nešto što je toliko uspešno kod šireg auditorijuma, a ovde je o velikoj priči reč, je ono što vas uvlači u njihove živote i vi postajete deo toga. Ujedno je bilo zabavno i privlačno raditi sve ovo, jer ipak oni proizvode perfektnu muziku", rekao je reditelj.

Film će se, od 29. avgusta prikazivati i kod nas, u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, Podgorici i Beogradu.







Autor: M.P.
Foto: Tuck

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>