Svet

Region

Džastin Biber: Jedva čekam brak i porodicu!

Velika zvezda svetske muzičke scene 19-godišnji Džastin Biber uprkos nezrelom ponašanju na bini i van nje ipak jedva čeka da osnuje porodicu.

Džastin Biber: Jedva čekam brak i porodicu!



Džastin Biber potpuno go svirao gitaru svojoj baki! (Foto)
Iako se njegovo ponašanje kao što je stavljanje mobilnog telefona obožavateljke u donji veš, ili sviranje gitare rođenoj baki bez odeće, zatim pljuvanje DJ-a i slično može opravdati mladošću i nezrelošću, Biber sa druge strane pokušava da pokaže kako je ozbiljan mladić.

"Jedva čekam da imam prelepu ženu i dečicu koja će trčati oko nas", izjavio je Džastin nedavno u jednom intervjuu, a pored toga dodao kako ne planira trenutak u kome će se to dogoditi: "Te stvari su u Božjim rukama, a ne u mojim".

Posle raskida sa Selenom Gomez Biber kaže da je lepo biti zaljubljen i da uživa u tome da usrećuje devojke: "Neću lagati, zabavno je biti mlad i zaljubljen. Majka me je naučila kako se ponaša sa devojkama. Uživam u tome da razgovaram sa devojkom i radim lepe stvari za nju jer svako zaslužuje da se oseća kao najposebnija osoba na svetu", ispričao je Džastin čime je još jednom povukao potez koji se nimalo ne poklapa sa bahatošću koju je pokazao na nastupima u poslednje vreme.

Autor: M.P.
Foto: tennessean.com

Viber

Izvor: Svet Plus


>