Region

Svet

Postoje dokazi da je advokatica Milana Popovića prosleđivala informacije Severini!

Tvrdnje advokata Sanje Turlakov da nije nikada imala pravno punomoćje Milana Popovića su neistinite. Postoje dokumenta po kojima se jasno vidi da je ona bila punomoćnik Milana Popovića.

Postoje dokazi da je advokatica Milana Popovića prosleđivala informacije Severini!



Advokatica Milana Popovica demantovala da je išta otkrivala Severini!
U njenom reagovanju od pre dva dana stoji da ona nije davala pravne savete Severini, kao i podatke o imovini Popovića, naglasivši da nikada nije nikome davala takve podatke, što, takođe, ne odgovara istini.

Postoje mejlovi u kojima se jasno vidi da je Sanja Turlakov savetovala Severinu kako da popiše imovinu Milana Popovića kako bi dobila što više novca u slučaju razlaza. Milan Popović je na osnovu ove dokumentacije, podneo prijavu Advokatskoj komori protiv advokatice Sanje Turlakov zbog povrede obaveze čuvanja advokatske tajne i davanja poverljivih informacija Severini.

Severina i Milan uskoro na sudu: Važno joj je da odnos oca i sina funkcioniše
Popović je nedavno obelodanio da mu je onemogućeno da viđa sina Aleksandra, osim pod uslovima koje diktira Severina, zbog čega je pred hrvatskim pravosuđem pokrenuo postupak za zajedničko starateljstvo nad sinom. Jedan od mejlova koje je Sanja Turlakov poslala Severini glasi ovako:

"Draga Severina,

Pretpostavljam da sada imaš mejl, pa možeš da vidiš i mejlove koje ti šaljem.

Ukratko da te obavestim, mi smo danas podneli zahtev za vađenje lista nepokretnosti za celu zgradu u ul. Negoševa br. 55 u Beogradu i da vidimo šta može da se neđe Kafe Moda.Takođe sam dala nalog da se vadi i list nepokretnosti za Vilu Breg u Vršcu.

Ono što nije dobro je činjenica da je sve do sada kupovao na ime firme, a ne na svoe lično ime, što je nama teško za dokazivanje tvog udela u vanbračnoj zajednici, ali nije nemoguće.

Pokušaj da vidiš da na Aleksandra prepiše kuću u Zagrebu i neki stan u Beogradu."

Severinin mejl upućen Sanji Turlakov:

"Draga, molim te, pošalji J.... sav popis koji imaš iz katastra, poslaću ti njen mejl".

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>