Region

Svet

Guča 2013: Orkestar Dejana Ilića se ne takmiči! (Foto)

Dejan Ilić sviraće na Saboru trubača u Guči, ali se neće takmičiti već će učestvovati samo revijalno.

Guča 2013: Orkestar Dejana Ilića se ne takmiči! (Foto)



"Dolazim vec vise od 15 godina u Guču. Volim Guču, i atmosferu u Guči... Dolaze moji fanovi sa svih strana da slušaju moj orkestar. Sviramo pod šatrom, imamo ugovoren svoj šator. Bolje mi je da ljudima sviram na uvo i da putujemo preko cele godine po Evropi, i da narod bude zadovoljan, nego da se takmičimo za nagrade i da tri ćlana budu zadovoljna", priča Dejan Ilić i nastavlja:

"Imam svoju karijeru i bez Guče. Poštujem Guču i trubače koji su pobedili ali meni takmičenje nije bitno. Moje kolege se čude kako to da imam uspešnu karijeru i da imam posla, a nisam dobitnik u Guči, čak nisam ni učesnik u predtakmičenjima".



"Ja sam više od 15 godina na sceni, imam dva albuma izdata u PGP-RTD-u, sada i treći u "City Recordsu", ne može to svaki orkestar. Tokom godine imamo nastupe po Evropi, mi smo jedan afirmisani orkestar koji jako dobro posluje, samo treba biti uporan i svoj", priča Dejan i dodaje kako posećuju Hrvatsku, Sloveniju, Italiju, Poljsku Rumuniju, Norvešlu, a kada se vrate sa Guče gostuju na televiziji "Pink" gde su pozvani u par emisija kako bi najavili novi album.

Posle promovisanja novog albuma, Dejanov orkestar čekaju nastupi za Ruse u Bugarskoj, zatim Bistrica u Sloveniji, pa Dejan na kraju zaključuje da njegov orkestar odlično posluje.

Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>