Region

Svet

Bojana Stojković spremna za razvod: Doputovala iz Crne Gore! (Foto)

Uzdignute glave, bez ikakve grimase, držeći u naručju dvoipogodišnjeg sina Lava, Bojana Stojković je juče iz Crne Gore sletela na Aerodrom "Nikola Tesla".

Bojana Stojković spremna za razvod: Doputovala iz Crne Gore! (Foto)



Ipak Bojana Stojković podnela zahtev za razvod braka? (Foto)
U društvu majke i sestre, i dalje zvanična supruga golmana Partizana Vladimira Stojkovića, napustila je aerodromsko zdanje, sela u "mercedes", koji je čekao ispred i uputila se u porodičnu kuću u Malom Mokrom Lugu u kojoj živi od kada se rastala sa suprugom.



Uprkos tome što nije delovala ni tužno ni deprimirano, Bojana nije želela da bilo šta komentariše u vezi svog razvoda, kao ni činjenice da njen suprug ima novu devojku: "Nemam komentar", rekla je Bojana kada smo je upitali da prokomentariše svoj razvod, a isti odgovor smo dobili i na konkretno pitanje šta misli o novoj izabranici svog supruga.

Vladimir Stojković ponosno pokazao novu devojku! (Foto)
Manekenka i pobednica takmičenja "Prvi kuvar Srbije" boravila je do juče u Crnoj Gori sa sinom Lavom u kući svojih roditelja, a njenog supruga to nije sprečilo da za to vreme lumpuje po splavovima i provodi se sa prestoničkim lepoticama. Istina i Vladimir je do nedavno bio na Budvanskoj rivijeri, ali sa svojim društvom, zbog čega su i krenule spekulacije da se nešto dešava sa njegovim i Bojaninim brakom.



Vladimir Stojković ima novu devojku?! (Foto)
Tek kada su supružnici javno priznali da se razvode, u medijima su se pojavile najrazličitije teorije njihovog rastanka. Prema jednoj, za krah braka je kriva navodna Vladimirova veza sa jednom udatom Beograđankom, dok ima onih koji sumnjaju i u vernost njegove atraktivne supruge.

Dok neko od njih dvoje ne otvori dušu na ovu temu, ostaje samo da se nađaga zbog čega se tačno razvode Stojkovići.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Dušan Milenković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>