Ljubav

Style

Kako da prepoznate ženskaroša? Pet signala da neće dugo ostati uz vas

Upoznali ste muškarca koji vam se na prvi pogled čini kao da je onaj iz vaših snova. Duhovit je, šarmantan, atraktivan i uspešan, a sastanak s njim izaziva vam klecanje kolena i leptiriće u stomaku. Nije li to malo presavršeno?

Kako da prepoznate ženskaroša? Pet signala da neće dugo ostati uz vas



Na početku romanse ponekad nije lako prepoznati da li je vaš novi partner pravi materijal za vezu ili je možda običan ženskaroš koji će vrlo brzo da zbriše bez traga. Evo signala koji ga razotkrivaju.

Ima reputaciju

Ako su vas prijateljice već upozorile na to da je sklon tome da menja devojke i da ga nikada niko nije video u dugoj vezi, poslušajte ih. Postoji velika šansa da izlazite s "žderačem žena". Istina, postoji mala verovatnoća da ga možete promeniti, ali čak i da vam to donekle pođe za rukom, velike su šanse da ćete ostatak veze provesti brinući se da li će se vratiti starim navikama.

Ubrzava stvari

Pre nego što ste imali priliku da upoznate njegovu porodicu i prijatelje, on vam već govori da ste upravo vi žena njegovog života, da je ceo život čekao da pronađe baš vas. Iako je takve stvari divno i uzbudljivo čuti, pitanje koje morate sebi da postavite je kako on to može da zna tako brzo? Mnogo veća šansa je da je on jednostavno zaljubljen u osećanje ljubavi, u najboljem slučaju. U najgorem, da na taj način pokušava da dobije samo jednu stvar od vas. Ženskaroš želi da stigne do svog cilja što je pre moguće.

Preteruje s romantikom

Svi vole romantične gestove, bilo da se radi o napisanoj pesmi, bilo da je reč o buketu cveća. Ipak, ako vaš novi dečko konstantno želi da vas vodi na romantične vikende ili vas s vremena na vreme iznenadi raskošnim nakitom, tada je velika verovatnoća da u tim stvarima ima dosta prakse. Što se tiče poklona, imajte na umu da oni u njegovoj glavi donose i određena očekivanja od vas.

Gleda samo vas… I sve druge žene oko sebe

Ako primetite da vaš muškarac odmerava druge žene ili, što je još gore, da flertuje s njima na vaše oči, tada je zasigurno u pitanju ženskaroš. Ovaj tip muškarca, govoreći vam koliko ste lepi i da ste baš vi njegov tip, zapravo paralelno razmišlja o tome da cica koja je upravo prošla pokraj vas podjednako odgovara tom opisu. Ruku na srce, on ne laže. Ženskaroš se zaista tako oseća i problem je to što on gaji slična osećanja za gotovo svaku ženu koja mu privuče pažnju.

Predobar je da bi bio istinit

Nekako je previše uglađen, previše šarmantan i jednostavno previše savršen. Tihi glas u vašoj podsvesti upozorava vas da tu nešto nije u redu. Iako ste u iskušenju da ignorišete intuiciju i jednostavno se prepustite, imajte na umu da je vaš unutrašnji glas često potpuno u pravu.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: lovesicklove.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>