Region

Svet

Saška Janković sa drugaricama snimila spot za singl #ONOKAD (Foto)

Saška Janković učesnica "Prvog glasa Srbije" i ovogodišnjeg "Beogosnga" snimila je spot za singl sa interesantnim nazivom "#ONOKAD".

Saška Janković sa drugaricama snimila spot za singl #ONOKAD (Foto)



Premijerno: Novi singl Saške Janković #ONOKAD (Video)
Spot za ovu numeru, čiji je autor kompozitor Vladimir Graić, snimljen je u Beogradu. Uz Sašku glume i njene drugarice Vesna Pavlović iz "Prvog glasa Srbije", Zorana i Tamara. U spotu se četiri drugarice spremaju za izlazak, a sve pomalo treba da liči na "Seks i grad". Manju ulogu ima i Saškin tromesečni pas Fića, koji je usvojen čime su akteri spota želeli da skrenu pažnju na usvajanje napuštenh životinja.



"Kroz ceo spot me prate moja drugarica Zorana, koja je ujedno i snimatelj i koreditelj, kao i Tamara i Vesna Pavlović, drugarice iz "PGS-a". Četiri devojke, četiri boje kose, četiri karaktera... Mi smo tu naparvile i paralelu sa "Seksom i gradom". U spotu se pojavljuje i moj drugar Srđan Vekić, koji se postarao i oko mog izgleda, a malu ulogu ima i moj tromesečni pas Fića.



Saška kaže da spot ima posebnu emotivnu vrednost, jer ga je ona posvetila svojoj baki, koja je preminula. "Snimali smo na dan kada je mojoj baki bio rođendan. Ona je bila divna žena, puna duha i pozitivne energije i zna da bi i ona učestvovala u njemu, sa svim mojim drugaricama. Tako da joj poklanjam spot gde god da je. Video je šaren i veseo, a opet ozbiljan s druge strane, baš kakva je i ona bila."

Autor: M.P.
Izvor: Blic,24.sata
Foto: 24sata

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>