Region

Svet

X Faktor Srbija: Momčilo Bajagić Bajaga u žiriju!

Verzija X Faktora koja počinje da se emituje na jesen u Srbiji na televiziji Pink, dobila je drugog člana žirija, a drugi od četiri sudije biće muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

X Faktor Srbija: Momčilo Bajagić Bajaga u žiriju!



Pored hrvatske pevačice Severine, kako navodi "Blic" frontmen grupe Bajaga i instruktori procenjivaće muzički talenat učesnika ovog velikog šou programa. Stručni tim sudija sastoji se od ćetiri člana, a srpskoj javnosti su za sada poznata dva. Produkcija televizijskog programa u pregovorima je sa glumicom Anicom Dobrom, pevačima Sašom Lošićem i Dinom Merlinom.

X Faktor Srbija: Goran Bregović tražio 100.000, Zdravko Čolić 200.000 evra za učešće u žiriju!
"U žiriju moraju biti regionalne zvezde velikog kalibra, jer među takmičarima tražimo i novu, veliku regionalnu zvezdu. Jesmo pregovarali i sa Zdravkom Čolićem i Bregovićem, ali teško je sa zvezdama tog ranga uklopiti u njihov raspored i obavezu kakav je ovaj šou", kaže Sandrina Anđić, direktorka produkcije MBK. Sandrina je dodala da će pored sudija šou imati i poznate mentore:

"Član žirija je neko ko odlučuje na audicijama ko od takmičara prolazi dalje. Kada se to odluči, odmah posle toga ide se u vežbaonicu. Mentori su njihovi učitelji. Dakle, ovde nisu u pitanju imena samo četiri člana žirija, već deset regionalnih zvezda koje imaju svoje uloge u svemu. Ovo je veoma specifičan šou na višem nivou zabave… Jer pobednik, drugoplasirani i trećeplasirani postaju prave zvezde".

Audicije počinju 20. avgusta, a pobednik prve sezone takmičenja X Faktor Srbija dobiće ček na 200 000 evra i muzički ugovor sa kompanijama Sony i "City Records".

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>