Region

Svet

Novak Đoković odmara u Boki Kotorskoj

Posle kratkog boravka u Beogradu, pa posete Šumadiji, prirodi i lepotama centralne Srbije, najbolji teniser sveta Novak Đoković u nedelju je stigao i u Crnu Goru.

Novak Đoković odmara u Boki Kotorskoj



Novak je sleteo na tivatski aerodrom oko 10 časova ujutro, zajedno sa braćom Markom i Đorđem, odakle je nastavio put Boke Kotorske.

Upravo je jedno od najatraktivnijih zaliva Jadranskog mora Nole izabrao za mesto na kom će provesti kraj vikenda, u kom je bio nekoliko puta dosad i svaki put se odlično proveo.

Novak Đoković provozao traktor (Foto)
Prethodnih dana pozitivni komentari posetilaca društvenih mreža, ali i celokupne javnosti, stigli su nakon što je Đoković objavio fotografije kako vozi traktor, u jednom od srpskih sela, pretpostavlja se na putu ka manastiru Oplenac. Oduševljeni meštani su mu rado pokazivali "tajne" manevrisanja i ćaskali sa asom koga su dosad mogli da gledaju samo preko televizije.

Novak ostaje na ovim prostorima do ponedeljka ili utorka, kada nastavlja odmor sa najboljim drugarima iz detinjstva. Posle odmora ga očekuju pripreme za američku turneju.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>