Region

Svet

Bivši suprug Ljube Pantović ne želi da vidi Aleksandra Čabarkapu: Neće se mirno završiti!

Bivši muž Ljube Pantović Karađorđe Subotić možda će u ponedeljak biti pušten na slobodu. On je od februara u pritvoru u Centralnom zatvoru i sudi mu se zbog sumnje da je učestvovao u pokušaju iznude novca od prodavaca muzičke opreme.

Bivši suprug Ljube Pantović ne želi da vidi Aleksandra Čabarkapu: Neće se mirno završiti!



Karađorđe, koji je u pritvoru saznao da mu je maloletna ćerka Aleksandra zatrudnela s maminim dečkom, želi da se ta sitacija reši. On se već uveliko priprema za razgovor s njom, dok, kako tvrde izvori, Čabarkapu ne želi da vidi, jer je siguran da taj susret ne bi protekao u mirnom tonu.

"Subotiću će u ponedeljak biti saopštena presuda. Majka oštećenih je predložila da Karađorđe i ostali budu pušteni iz pritvora, pa je vrlo moguće da će se ubuduće braniti sa slobode", priča dobro obavešteni izvor.
Karađorđe nikome ne želi da se sveti, ali isto tako će na sve načine pokušati da ubedi ćerku da ne rodi Čabarkapino dete.

"Porodica i komšije pokušaće da stišaju situaciju. Zasad planira da ćerku uzme u svoje ruke, jer ima veliki uticaj na nju. Karađorđe nikako ne prihvata njenu vezu s Čabarkapom. Samo ne znam gde će je naći, jer već danima ne dolazi kući, čak su im i struju isključili. Možda je Aleksandar štiti, jer ne dozvoljava da se podigne ton na nju", kaže izvor.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir/Nenad Karlić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>