Region

Svet

Saša Popović: Uzeću Karleuši sve pare na sudu

Saša Popović rešio je da  podnese tužbu protiv Jelene zbog njenih izjava da je ćorke koji se drogira, da izrabljuje decu i da vara ženu sa pevačicama i čistačicama.

Saša Popović: Uzeću Karleuši sve pare na sudu



Revoltiran njenim izjavama,angažovao je ceo tim advokata rešen da na sudu zada konačan udarac. Očito nije mogao da istrpi Karleušine rečenice poput „Ćorke je, izgleda, pod stare dane počeo da duva neki loš šit“, „Saša Popović?

A to je onaj ružni utripovani ćorke koji izrabljuje onu „Grand“ decu?“, „Negativno je kada si ružan, netalentovan i iskompleksiran, a hoćeš svima da soliš pamet. E pa, nećeš! Negativno je kad ti žena plače kod kuće dok je varaš sa svim živim i neživim pevačicama i čistačicama“...

"Ovakve gnusne laži i uvrede neću više da tolerišem! Tužiću je i na sudu ću joj uzeti sav novac koji ima" - rekao je Popović.
Međutim, Karleuša se nije nimalo potresla zbog ovih pretnji. Samo se nasmejala i uputila novu provokaciju.

"Hahaha! Jao, kuku meni! Gotova sam! Kako ću na sudu da dokažem da je on mali ružni netalentovani ćorke koji izrabljuje tuđu decu?! Hahaha! Hajde vi i ja da se kladimo u čokoladnu bananicu da me neće tužiti! Može? - poručila je Jelena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>