Region

Svet

Ljuba Pantović: Uvek uz svoju decu! (Foto)

Ljuba Pantović bila je glavna tema u medijima još dok je bila u rijalitju Farma, bez ikakve informacije o dešavanjima u spoljnom svetu koja su se ticala njene ćerke Aleksandre Pantović, a i po izlasku sa Farme i dalje je u centru pažnje.

Ljuba Pantović: Uvek uz svoju decu! (Foto)



Bodibilderka i voditeljka saznala je šta se provlači kroz novine odmah po izlasku sa Farme i od tada nije želela ništa da komentariše. Jedino što je javno izjavila bilo je da su priče kako je njena ćerka Aleksandra u tajnoj vezi sa njenim dečkom, pritom trudna, bljuvotina i laž!

Ćerka Ljube Pantović Aleksandra pobegla od kuće?!
Nedeljnik "Star" objavio je da je maloletna Aleksandra pobegla od kuće i da je sa izvesnim Aleksandrom Čabarkapom, Ljubinim dečkom, zatrudnemla još pre njenog ulaska na Farmu, pisalo se i da je devojčica demantovala trudnoću, da je sve to bilo u inat stricu Srbi Subotiću, a Ljuba se još uvek ne oglašava javno i ne odaje nikakve detalje o celom slučaju, uz objašnjene da i ona sama još uvek prikuplja informacije.



Međutim, Ljuba Pantović oglasila se na svom profilu na Fejsbuku. Uz pomalo izmenjen tekst nove pesme Cece Ražnatović "Ime i prezime", jasno je stavila do znanja svima, koje je u prethodnom oglašavanju nazvala "hijenama i lešinarima", da će do poslednjeg trenutka biti uz svoju decu.

"Imam ja godine, imam ime i prezime, zbog vas krv sam promenila, sebe sam pobedila... I nek mi se smeje svet, lepo je biti razapet, kada srce se ne protivi, sa vam živim i kad mi se ne živi... Uvek uz svoju decu...", napisala je Ljuba, verovatno potrešena nastavljanjem skandala o njenoj ćerki Aleksandri Pantović.



Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>