Region

Svet

Marija Šerifović odvezla povređenu devojku i psa u Hitnu pomoć: Hvala svima, ali pas je uginuo (Foto)

Vozač vozića na Adi Ciganliji pregazio je psa na šetalištu, a njegovoj vlasnici prešao preko ruke. Povređenu devojku i njenog psa je u Hitnu pomoć odvezla Marija Šerifović, ali pas nažalost nije preživeo.

Marija Šerifović odvezla povređenu devojku i psa u Hitnu pomoć: Hvala svima, ali pas je uginuo (Foto)



Marija je na svom profilu na Tviteru postavljala detaljan izveštaj o tome šta se događa, borila se za život povređenog psa, tražila nekoga čiji bi pas dao krv i spasao život povređenog ljubimca, u slučaju da preživi operaciju.


Vidno iznervirana što niko nije reagovao, Marija je komentarisala kako je vozač samo nastavio kretanje iako je povredio psa i devojku koja je, kako pevačica kaže "prošla sa polomljenom rukom i prstima".


Uprkos trudu Marije Šerifović i ljudi koji su se odazvali njenom apelu, pas nije preživeo operaciju i dva sata nakon nesreće je uginuo.


Iako Marija Šerifović tvrdi da je vozač nastavio kretanje kao da se ništa nije dogodilo, u JP "Ada Ciganlija" kažu da je vozač odmah stao i sačekao da dođe Hitna pomoć koju su pozvali očevici, a pored toga dodaju i da je pas sedeo devojci u krilu i odjednom skočio na šetalište kada je došlo do nesreće.

Autor: M.P.
Foto: Twitter
Foto naslovna: TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>