Region

Svet

Jelena Tomašević: Udaja i dete su zaokružili moju ličnost

Jelena Tomašević je objavila nedavno novi singl "Vertigo" i ističe da je izuzetno zadovoljna prvim reakcijama publike i da veruje da će pesma postati letnji hit.

Jelena Tomašević: Udaja i dete su zaokružili moju ličnost



Popularna Kragujevčanka, koja se pre nepune dve godine udala za glumca Ivana Bosiljčića, u skladu sa nazivom singla, kaže da joj se ovih dana najviše vrti u glavi od vrućine, ali da je još drži ljubavna vrtoglavica i da je to najlepši osećaj. Jelena smatra da je recept uspešnog braka u međusobnom razumevanju i poštovanju i da je Ivanu i njoj zajedničko to što oboje izuzetno cene tradicionalne vrednosti.

"Tek smo na početku bračnog puta i naša ljubav je još sveža, ali se svakodnevno trudimo da je negujemo", izjavila je Jelena, koja će krajem avgusta proslaviti godišnjicu braka.

"Najbitnije je da postoji ljubav, tada ništa ne predstavlja problem i oko svega možete da se dogovorite. Važno je biti tolerantan, razuman i podržati partnera u onome što radi. Prednost je što se Ivan i ja bavimo srodnim profesijama, pa se odlično razumemo. Mnogo je lakše kada jedno drugo možemo da saslušamo i savetujemo", dodaje ona. Na komentar mnogih da puca od samopouzdanja od kada se udala Jelena odgovara:

"Zadovoljna i srećna žena zrači! Udaja i dete su zaokružili moju ličnost. Ostvarena sam i kao supruga i kao majka. Sada drugačije pristupam i poslu, nije mi primaran, i ništa ne moram da radim po svaku cenu. Muzika je moja velika ljubav, ali sve se sada nekako odvija lakše i lepše", otkrila je svoju tajnu Jelena.

Autor: I.M.
Izvor: Novosti
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>