Region

Svet

Adrijana Čortan prvi put pokazala dečka (Foto)

Poznata voditeljka Adrijana Čortan prvi put je javnosti pokazala svog dečka Nemanju, sa kojim je ovog vikenda došla na otvaranje jednog beogradkog splava.

Adrijana Čortan prvi put pokazala dečka (Foto)



Na otvaranje je pohrlio i veliki broj drugih poznatih, među kojima i Sergej Trifunović, Miloš Teodosić, Blaža i drugi. Voditeljka i bivša ljubav Željka Joksimovića, maltene od raskida sa poznatim pevačem u javnosti nije bila primećena sa jačom polovinom, tako da je ovo na neki način bila zvanična promocija nove ljubavi, za koju je, dok su zajedno đuskali uz vesele haus melodije, rekla da se zove Nemanja.



Na otvaranje novog eksluzvnog mesta za izlazak u Beogradu, ujedno i prvog haus splava u starom delu grada, odnosno sa beogradske strane Save, dobro su se provodili i naš proslavljeni glumac Sergej Trifunović, koji je uživao u razgovoru sa Igorom Mikljom, poznatim sportskim novinarom i nekadašnjim urednikom Trećeg kanala.

Na "Lasti" su se lepo zabavili i jedan od najboljih evropskih košarkaša, naš as Miloš Teodosić, kao i Nađa ex "Models" i Prljavi inspektor Blaža, koji nije propustio priliku da se slika sa atraktivnim hostesama, glumac Srđan Timarov, voditeljka Sani Armani i drugi.



Autor: I.M.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>