Ljubav

Style

Koliko često vodimo ljubav u vezi ili braku?

Nakon četiri godine veze ili braka parovi u seksu uživaju samo nekoliko puta mesečno, a čak 15 odsto onih koji su izdržali zajedno 15 godina vode ljubav samo nekoliko puta godišnje.

Koliko često vodimo ljubav u vezi ili braku?



Odnosi počinju da gube seksualnu iskru nakon samo godinu dana, navodi se u novoj studiji koja otkriva da u prvih 12 meseci razdoblja "medenog meseca" 15 odsto parova vodi ljubav svakodnevno, u poređenju sa samo pet odsto ostalih parova, piše "Mail Online".

Više od polovine parova koji su zajedno do četiri godine vodi ljubav nekoliko puta nedeljno. Nakon četiri godine taj se broj umanjuje na samo nekoliko puta mesečno kod 43 odsto parova.

Od parova koji su izdržali 15 zajedničkih godina, 15 odsto ih je intimno samo nekoliko puta godišnje.

Spavaće sobe parova koji su dugo u vezi nisu prostor užitaka budući da 40 procenata opisuje svoj seksualni život samo 'OK' i priznaje da bi seks mogao biti bolji.

Više od tri četvrtine ih misli da bi se mogli više potruditi u krevetu, a na pitanja što bi trebalo da učine da zapale strast, 33 odsto ispitanika misli da bi lubrikanti spasli stvar, 24 odsto ih veruje da bi gledanje pornića moglo začiniti seksualni život.

Za razočaravajućih 17 odsto isključivanje svetla u spavaćoj sobi vrhunac je njihovih napora.

Autor: M.P.
Izvor: Tportal.hr
Foto: sheknows.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>