Region

Svet

Ljuba Pantović: Skupljam dokaze da mi je dečko zaveo maloletnu ćerku!

Ljuba Pantović doživela je šok čim je izašla s Farme. Dočekala ju je informacija o porodičnom skandalu - da je njen bivši dever Srba Subotić javno optužio njenog dečka Aleksandra Čabarkapu kako je zaveo njenu stariju ćerku Aleksandru, s kojom čeka dete.

Ljuba Pantović: Skupljam dokaze da mi je dečko zaveo maloletnu ćerku!



Danima je ova priča punila novinske stupce, da bi Aleksandra i Aleksandar na kraju priznali da su sve to izmislili. Ipak, i posle toga zajedno su se pojavili na novosadskom splavu „Dva galeba“, kad ih je uslikao naš paparaco. S njima u društvu bila je i Čabarkapina trudna žena, koja će mu roditi četvrto dete.

Ljuba je po napuštanju imanja ostala zatečena i nije znala šta da kaže.


"Nisam imala vremena da pročitam sve novine i zato vas molim da mi date nekoliko dana da se informišem o onome što se dogodilo dok sam bila na Farmi. Za tri i po meseca mogli ste da vidite ko sam, da sam osoba koja stoji iza svojih reči, koja ne optužuje nikoga bez dokaza i ne veruje ni u šta što svojim očima nije videla.

Porodica je svetinja i tu greške ne smeju da se događaju. Prva informacija koju sam dobila po izlasku s Farme je da me je na imanju posetila socijalna služba, što je laž."

Da li si se videla ili čula sa ćerkom?


"O temama koje se tiču moje porodice sada ne želim da govorim javno."

A sa Čabarkapom?

"Ni o deveru ni o tom Čabarkapi, ćerkama, mami i tati ne želim sada da pričam."

Ako dođeš do dokaza i oni ti u lice kažu da su zajedno, šta ćeš da uradiš?

"Ne bavim se pretpostavkama, bavim se isključivo činjenicama, dokazima i onim što sam videla, a ne onim što sam čula. Ćutaću dok ne saznam sve. Trebaće mi vremena i hvala Kuriru na materijalu koji ste mi dali da pogledam. Vidim da me poštujete i ja vas poštujem još više."

Čabarkapa je rekao da je bio sa Stanijom i da ima slike na kojima ga ona oralno zadovoljava.

"(Smeh) Pa taj Aleksandar je neki žešći šmeker, je l‘?"

Poznato je da je on oženjen i da čeka četvrto dete. Otkud to da si se upustila u vezu sa zauzetim muškarcem?

"Možda sam se šalila."

Znači li to da je on nebitan?


"Mnogo njih je nebitno. Umem da preživim sve, što sam i dokazala. Moj život nije bio lak, preživela sam mnogo toga i nikad se ne predajem. Svaki problem rešavam, pa će tako biti i sada. Živi smo ljudi, kad budem videla šta i kako, opet će da radi analitika."

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Kurir/Nemanja Pančić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>