Region

Svet

Nina Badrić proslavila 41. rođendan: Volim vas sve! (Foto)

Nina Badrić proslavila je juče u društvu bliskih prijatelja i porodice svoj 41. rođendan, ali nije zaboravila svoje fanove na društvenim mrežama sa kojima je podelila svoju sreću.

Nina Badrić proslavila 41. rođendan: Volim vas sve! (Foto)



Hrvatska pop zvezda čiji vokal važi za jedan od najkvalitetnijih u regionu već od ponoći je dobijala najveselije čestitke od prijatelja i fanova na društvenim mrežama, a Nina i sama ne krije da je vrlo aktivna na istim, stoga je svima koji su joj dodatno ulepšali današnji dan poručila iskreno:

"Najdraži, hvala vam svima na divnim čestitkama za rođendan. Znam da je svaka iskrena i kao takva svaka je došla do mog srca… Volim i ja vas!".


Nina Badrić je sa fanovima podelila i prelep buket cveća koji je dobila, a sliku su preplavili pozitivni komentari i čestitke, na šta je pevačica napisala: "Hvala vam svima na divnim buketima cveća, predivnim rečima i još lepšim željama za rođendan! Volim vas sve".



Iako je zašla u petu deceniju života za Ninu vreme kao da stoji, pa joj ovom prilikom čestitamo rođendan i želimo još više uspeha i na poslovnom i na privatnom polju.

Autor: B.B.
Foto: Twitter, Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>