Region

Svet

Novi muzički šou na TV Prva: Naše zvezde u ulozi svetskih pevača (Foto)

Muzički šou "Your Face Sounds Familiar" u septembru stiže u Srbiju zahvaljujući "Prvoj" televiziji.

Novi muzički šou na TV Prva: Naše zvezde u ulozi svetskih pevača (Foto)



Ovaj spektakularni šou se razlikuje od ostalih sličnog sadržaja po tome što se u njemu takmiče poznate ličnosti. Naše zvezde biće prerušene u domaće i svetske popularne pevače i imitirajući ih, a iz nedelje u nedelju boriće se za prvo mesto. Izazov će postajati sve veći kako budu pevali na stranom jeziku, imitirali osobe suprotnog pola ili različitih godina.



Takmičare ocenjuju žiri i publika, ali i učesnici međusobno daju sud jedni o drugima. Poeni se sabiraju iz emisije u emisiju i pravi se rang-lista sve do polufinalne emisije, kad počinje ispadanje. Šou je humanitarnog karaktera, pa će pobednik novac koji je prikljupljen glasovima publike dodeliti onima kojima želi.



"Prva priprema vrelu jesen, osvežićemo program novim projektima i ponuditi nove formate kao što je "Your Face Sound Familiar", šou koji osvaja medijsko tržište širom sveta. Cilj nam da postavljamo sve više standarde, te ćemo tako ponovo pomeriti granice u domenu zabavnog programa.

Gledaoce ćemo obradovati novim hit emisijama koje do sada nisu viđene na ovom tržištu", rekao je Dragan Nenadović, direktor Prve. Inače, 30. juna održano je superfinale grčke verzije šoua, a o njegovoj popularnosti govori podatak da je imao udeo u gledanosti od čak 51,8 odsto.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>