Region

Svet

Bojana Stojković: Ne želim više ništa da menjam na sebi

Manekenka Bojana Stojković, kao većina savremenih žena, trudi se da u svakom trenuku bude negovana. Ova lepa dama pažljivo bira proizvode koje koristi, a pre nego što se odluči da kupi određene preparate obavezno ih testira.

Bojana Stojković: Ne želim više ništa da menjam na sebi



Iako je potpuno zadovoljna svojim izgledom i genetikom, supruga golmana Vladimira Stojkovića sa kojim ima dvogodišnjeg sina Lava, u ranim dvadesetim godinama odlučila je da uveća usne. U prvom trenutku bila je zadovoljna rezultatom, međutim, kasnije je nailazila na probleme. Zato je pre mesec dana rešila da ispravi grešku i izvadi implante koji su joj smetali, a bolan hirurški zahvat nije joj teško pao jer je ponovo zadovoljna svojim izgledom.

Koliko ste imali silikone u usnama?

"Punih dvanaest godina. Kada sam se odlučila na taj korak i povećala usne, bila sam prezadovoljna rezultatom. Prvih sedam, osam godina usne su mi bile savršene, ali vreme je učinilo svoje i silikon je počeo da se pomera. Ta pomeranja su bila mala, prvo milimetar, koji se s vremenom povećao na tri, što se na usnama veoma primećuje, i dobile su potpuno novi izgled koji mi se nije svideo."

Imate li neki savet za devojke koje bi se eventualno odlučile da povećaju usne?


"Nisam osoba koja voli da savetuje druge jer svako ima pravo da radi sa sobom ono što mu odgovara. Moje iskustvo ne mora da bude merodavno kada je neko drugi u pitanju. Ima mnogo devojaka koje su povećale usne i jako su zadovoljne, nema pravila", priča Bojana i dodaje da sem silikona u usnama nikada nije želela da na sebi promeni neki drugi deo tela.

Autor: M.P.
Izvor: Hello
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>