Region

Svet

Nikolina Kovač prvi put u javnosti sa sinom Nikolajem! (Foto)

Mlada pevačica Nikolina Kovač juče je prvi put javnosti pokazala svog sina Nikolaja, a ponosna mama i njena beba uslikani su u blizini njihovog stana u Novom Beogradu.

Nikolina Kovač prvi put u javnosti sa sinom Nikolajem! (Foto)



Nikolina Kovač i Saša Kapor zakazali svadbu u oktobru!
Bez ponosnog tate Saše Kapora, mama Nikolina izašla je sa sinom u šetnju, a umesto u park, njih dvoje su sunčan dan iskoristili za sedenje u bašti jednog kafića. Komšije i svi prisutni koji su se juče zatekli u tom delu Novog Beograda neprestano su gledali u vitku novopečenu mamu, koja je svu pažnju usmerila na svoju bebu, koja uprkos vetrovitom danu nije plakala.



Mladu pevačicu i njenu bebu zajedno u šetnji niko neće moći da vidi u Beogradu do septembra jer će ona i mali Nikolaj do jeseni boraviti kod njenih roditelja u Sarajevu, gde će mezimca porodica Kovač i Kapor čuvati bake.

Do tada, Nikolina će moći ponovo da se posveti svojoj karijeri, koju je zapostavila samo u poslednjim mesecima trudnoće i danima posle porođaja. Posle problema koje je mali Nikolaj imao sa plućima, Nikolina i Saša Kapor mogu odahnuti jer su i to prevazišli, budući da je njihova beba sasvim zdrava.



Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Dimitrije Goll

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>