x
Region
Nikolina Kovač prvi put u javnosti sa sinom Nikolajem! (Foto)
3. jul 2013. 10:08
Mlada pevačica Nikolina Kovač juče je prvi put javnosti pokazala svog sina Nikolaja, a ponosna mama i njena beba uslikani su u blizini njihovog stana u Novom Beogradu.


Nikolina Kovač i Saša Kapor zakazali svadbu u oktobru!
Bez ponosnog tate Saše Kapora, mama Nikolina izašla je sa sinom u šetnju, a umesto u park, njih dvoje su sunčan dan iskoristili za sedenje u bašti jednog kafića. Komšije i svi prisutni koji su se juče zatekli u tom delu Novog Beograda neprestano su gledali u vitku novopečenu mamu, koja je svu pažnju usmerila na svoju bebu, koja uprkos vetrovitom danu nije plakala.Mladu pevačicu i njenu bebu zajedno u šetnji niko neće moći da vidi u Beogradu do septembra jer će ona i mali Nikolaj do jeseni boraviti kod njenih roditelja u Sarajevu, gde će mezimca porodica Kovač i Kapor čuvati bake.

Do tada, Nikolina će moći ponovo da se posveti svojoj karijeri, koju je zapostavila samo u poslednjim mesecima trudnoće i danima posle porođaja. Posle problema koje je mali Nikolaj imao sa plućima, Nikolina i Saša Kapor mogu odahnuti jer su i to prevazišli, budući da je njihova beba sasvim zdrava.Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Dimitrije Goll

   
| More    
Saša Kapor i Nikolina Kovač su održali venčanje u crkvi Svetog Vasilija, i dok su mladenci izgovarali sudbonosno da, njihov sin Nikolaj je prespavao svečani čin, ali je ubrzo nakon venčanja usledilo i krštenje u istoj crkvi.
12. maj 2014. 20:44
Saša Kapor i Nikolina Kovač danas su se venčali u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u prisustvu brojne rodbine i prijatelja, a nakon toga je usledilo slavlje u restoranu Holivud na Ledinama u Beogradu.
12. maj 2014. 02:07
Saša Kapor i Nikolina Kovač imaju ovih dana pune ruke posla oko spremanja venčanja, pa su usled silnih obaveza svog jednogodišnjeg sina Nikolaja ostavili u Sarajevu kod pevačicinih roditelja.
23. april 2014. 13:43
Nikolina Kovač i Saša Kapor, zakazali su svadbu za 11.maj u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, a mlada pevačica izabrala je glamuroznu venčanicu koju će nositi tog dana.
14. april 2014. 10:19
Saša Kapor i Nikolina Kovač ne dozvoljavaju da njihova veza utone u kolotečinu, a monotoniju razbijaju brojnim šalama, dok se Saša konstantno šali na Ninin račun.
16. mart 2014. 21:58
Saša Kapor i njegova koleginica i partnerka Nikolina Kovač odlučili su da svoje karijere grade odvojeno, a u privatnom životu posvećeni su svom sinčiću Nikolaju i ne mogu jedno bez drugog.
6. mart 2014. 11:55
Nikolina Kovač koja je pre nepunih godinu dana postala mama malog Nikolaja, najavila je svoj povratak na muzičku scenu veoma provokativnim fotografijama za spot i pesmu "Nisam dobro", koju će premijerno izvesti 7. marta u emisiji Grand šou.
5. mart 2014. 15:01
Mladi par Nikolina Kovač i Saša Kapor, zakazali su svadbu za 11.maj u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, u kojoj će se zavetovati na večnu ljubav, a nakon ceremonije venčanja, na istom mestu će krstiti i svog sina Nikolaja.
26. februar 2014. 17:25
Mladi par Saša Kapor i Nikolina Kovač koji je nedavno dobio sina Nikolaja, uskoro planira i venčanje koje obuhvata crkvenu ceremoniju, s obzirom da je venčanje pred matičarem obavljeno prošle godine.
25. januar 2014. 20:59
Mladi bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor već nakon prvog sastanka shvatili su da su stvoreni jedno za drugo, a posle samo tri meseca veze saznali su da će postati roditelji. 
30. oktobar 2013. 20:27

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus