Svet

Region

Šer: Tom Kruz spada u mojih pet najboljih ljubavnika

Svetski popularna Šer gostovala je u emisiji jednog novinara i tada otkrila veliki broj detalja o sebi.

Šer: Tom Kruz spada u mojih pet najboljih ljubavnika



Tema ove emisije su privatni životi poznatih ličnosti, pa se može reći da su pitanja direktna i ne baš uvek prijatna. 67-godišnja pevačica koja je na sceni skoro 50 godina bez dlake na jeziku otvoreno je razgovarala o svom ljubavnom životu.

Kada su u pitanju njeni ljubavnici Šer se zagonetno nasmejala, a onda rekla da lista njenih ljubavnika nije dugačka, ali je kvalitetna. Navela je mnoga imena iz sveta poznatih, pa su se među njima našli i Val Kilmer, Žene Simons, Erik Klepton, Majkl Bolton, Tomi Li, a onda je uzela predah i rekla da je imala prilike da postelju podeli i sa Elivsom Prislijem, kao i sa Marlonom Brandom ali je na kraju odustala.

Međutim, ceo ovaj razgovor nikako nije mogao da prođe bez priče o Tomu Kruzu. Šer je prokomentarisala njihovu romansu od pre 30 godina kada je Tom Kruz tek počinjao da gradi svoju karijeru u Holivudu.

"Pa on je tada bio Sajentolog! Izgledao je jako privlačno i seksi. Imala sam najvatrenije ljubavnike ikada, ali moram da kažem da je Tom bio u top pet ljubavnika u mom životu", rekla je Šer.

Autor: M.P.
Foto: Ilustracja/IndiaToday/Wordpress

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>