Region

Svet

Novak Đoković odgovarao na pitanja poznatih (Video)

Prvi reket sveta Novak Đoković odgovarao je na razna pitanja poznatih među kojima su bili glumac Dolf Lungren i fudbaler Majkl Kerik.

Novak Đoković odgovarao na pitanja poznatih (Video)



Glumac Dolf Lundgren, poznat po svojoj ulozi ruskog boksera u filmu "Roki" postavio je pitanje Novaku šta uradi prvo ujutro kada ustane.

"Hvala ti Dolfe što si odvojio vreme da mi postaviš pitanje. Ja sam tvoj veliki fan. Kada ujutro ustanem prvo vidim lice moje devojke. Zahvalan što imam takvu divnu osobu pored mene. Zahvalan sam za život i divnu porodicu koju imam, koja deli ljubav sa ljudima iz celog sveta. Posle toga uzimam teniske pakete i reket. Divno je biti posvećen sportu, biti profesionalac, imati borbeni ratničkih duh. Posebno me je motivisala tvoja borba sa Staloneom u filmu Roki", rekao je Đoković.



Fudbaler Mančester junajteda Majkl Kerik rekao je da zna da teniseri igraju teške mečeve, ali se zapitao kako posle tako napornih duela nađu snagu za novi meč.

"Imam tim ljudi koji su sedam godina uz mene. Ja sam individualni sportista i jako je bitno za mene da poslušam šta mi svaki član tima kaže. Pozdravljam sve fudbalere Junajteda, a posebno Nemanju Vidića", rekao je, između ostalog, Đoković.



Autor: I.M.
Izvor: Kurir
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>