Region

Svet

Aleksandra Nakova otkrila tajnu svoje savršene linije (Foto)

Fotomodel Aleksandra Nakova koja je postala poznata u našoj zemlji zahvaljujući učešću u rijalitiju "Survivor" i dalje privlači veliku pažnju javnosti.

Aleksandra Nakova otkrila tajnu svoje savršene linije (Foto)



Aleksandra ovo čini pre svega zahvaljujući svojim fotografijama na kojima izgleda izuzetno izazovno i prosto zaustavlja disanje pripadnicima jačeg pola. Ona je ovom prilikom otkrila i kako uspeva da očuva tako savršenu liniju.

"Redovno treniram. Najviše radim vežbe za trbušnjake jer mi je taj deo telo najkritičniji jer se tu uvek prvo primećuje višak kilograma. Osim toga, puno plivam, naročito sada tokom toplih dana kada sam non-stop na moru i znam i po ceo dan da ne izađem iz vode. Izbegavam masnu hranu, jedem više salate i obožavam kinesku i morsku hranu jer je zdrava i manje kalorična. Pijem dosta tečnosti jer voda ubrzava varenje. Jedino ne mogu da odolim slatkišima", izjavila je Aleksandra.

 Nakova je napomenula i da modeling uopšte nije jednostavan posao jer moraš puno da vežbaš i da paziš na ishranu i da se ona trudi da sve to ispoštuje. Uostalom, to se po njenoj liniji može i primetiti.



Autor: I.M.
Izvor/Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>