Region

Svet

Toni Cetinski održao pres konferenciju: Bašta kod Juge odložena za sutra (Foto)

Toni Cetinski održao je danas konferenciju za novinare povodom nastupa koji je bio zakazan za 25. jun, odnosno večeras, u "Bašti kod Juge".

Toni Cetinski održao pres konferenciju: Bašta kod Juge odložena za sutra (Foto)



Konferenciji su pored Tonija prisustvovali i vlasnik produkcijske kuće "Music Star" Raka Marić, kao i Tonijev otac Mirko Cetinski, takođe veliko ime u svetu muzike.



Konferencija je održana povodom nastupa Tonija Cetinskog koji je bio zakazan za večeras, međutim, usled vremenskih prilika u Beogradu nastup je pomeren za sutra uveče.

"Kada sam krenuo ovamo bilo je 30 stepeni, ni ja se još nisam navikao na ovo vreme", rekao je Toni i dodao da će se nastup pomeriti za sutra jer se najavljuju mnogo lepše vremenske prilike.

Iako vreme u Beogradu trenutno nisu idealne, Toni kaže da je uvek zadovoljan boravkom u srpskoj prestonici i načinom na koji ga u njoj ugoste: "Nikada nismo bili gladni i žedni i ništa drugo nam nije falilo, a siguran sam da će tako biti i u naredna dva dana koje ćemo provesti ovde", ispričao je Toni.



Pored nastupa u "Bašti kod Juge" bilo je i reči o koncertu koji će Toni Cetinski na jesen održati u "Kombank Areni". Ulaznice će biti prilagođene trenutnoj ekonomskoj situaciji, pa će obožavaoci moći da ih kupe po ceni između 20 i 30 eura.

Za kraj, Toni je još jednom najavio dobar provod koji će publici prirediti sutra uveče u "Bašti kod Juge", a početak nastupa biće u 22h.

Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>