Region

Svet

Firči: Još nisam dobio pare od "Farme"

Poznati bubnjar i biši učesnik "Farme" Ivan Fece Firči, kaže da još uvek čeka da mu se isplati honorar za učestvovanje u realitiyu i da pare planira da potroši na letovanje sa svojom devojkom Jasminom.

Firči: Još nisam dobio pare od



"Posle izlaska svi kažu da je „Farma" novo iskustvo i da su nešto novo naučili. To su budalaštine! Kakvo ja iskustvo na „Farmi" mogu da steknem, a da ga nisam stekao za 48 godina. „Farma" nije banja, nego maltretiranje. To je socijalni eksperiment u kojem si stalno u iskušenju. Kad je reč o ponovnom ulasku, nikad ne reci nikad! Zarada od tog šoua i naši honorari nisu bili u srazmeri, mada ni organizatori nisu očekivali rekordnu gledanost. Kada bi mi ponudili ponovo da uđem na „Farmu", odvalio bih takvu sumu da niko normalan ne bi pristao. Rekao bih im da na ugovor dodaju još jednu nulu!" - kaže Firči.

Ivan kaže da je sa svim farmerima u prijateljskim odnosima, sem sa Milošem Bojanićem:

Pre nekoliko dana u Novi Sad na ručak su došli Maca i Marija Šerifović. Lepo smo se družili. U principu, sa svima sam u dobrim odnosima osim sa „idejnim vođom" - kaže bubnjar.

Nakon kratkog krstarenja po Crnogorskom primorju, ove nedelje trebalo bi da krenu na duži odmor.

"Čim dobijem honorar od „Farme", putujemo na more, bez cilja i odredišta! Prvo ćemo na Iriški venac, pa onda šta bude. Ko zna kada ćemo se vratiti" - kaže Firči.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Firči

Povezane vesti:


>