Region

Svet

Bajaga poveo novinare na obilazak Beograda brodom (Foto)

Bajaga i instruktori održali su sinoć nesvakidašnju koncertnu promociju na brodu "Jahting kej kluba".

Bajaga poveo novinare na obilazak Beograda brodom (Foto)



Naime, ovaj poznati rok bend je ogranizovao druženje sa prijateljima, saradnicima i novinarima tokom kog su predstavljene pesme sa poslednjeg albuma, ali je Bajaga podsetio i na neke od najvećih hitova.

"Bajaga je sa grupom snimio 134 pesme, u njih 28 ja prepoznajem toponime Beograda i zato mislim da je osnovni red da se vidi kakav je taj Bajagin Beograd i šta je to što je inspirisalo jednog autora. Upravo prolazimo pored mesta gde će u subotu biti održan koncet", rekao je Peca Popović čuveni rok kritičar na početku putovanja pokazavši na Kalemegdan, dodavši i to da su "Bajaga I instruktori" jedini rok bend na ovim prostorima koji je toliko pesama iz svog opusa posvetio Beogradu i Beograđanima.



"Dobro veče dragi prijatelji, kolege i predstavnici medija. Hvala vam što ste večeras došli da zajedno uživamo i da se družimo. Pozivamo vas sve da u subotu dođete na koncert", rekao je Bajaga a zatim odstvirao još nekoliko pesma koje su se izdvojile sa poslednjeg albuma: "Stari put za Novi Sad", "Bežiš od mene", "Ako treba da je kraj"… a zatim smo se podsetili i nekih hitova koji su možda i obeležili Bajagin rad.



Druženju na brodi prisustovali su članovi Yu Grupe , Đule Van Gog, Peca Popović kao i brojni drugi prijatelji slavnog pevača.

Autor: I.M.
Izvor: Blic
Foto: Z. Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>