Svet

Region

Kim Kardašijan: Ne želim više nikad da budem trudna! (Video)

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan i reper Kanje Vest pre dva dana dobili su ćerkicu tešku 2,2 kilograma.

Kim Kardašijan: Ne želim više nikad da budem trudna! (Video)



Beba i mama su u redu, iako je porođaj započeo mesec dana pre terina, a Kanje je presrećan kao otac. Ipak, Kim ne želi više nikada da preživljava stvari kao poslednjih osam meseci i kaže da ne želi više nikada da bude trudna.

Kao zvezda rijalitija, konstantno je izložena kamerama pa se tako u rijalitiju "U korak sa  Kardašijanovima" može videti da trudnoća Kim Kardašijan nije bila nimalo laka. "Zašto mi se ovo dešava? Mrzim to, ne mogu da prolazim kroz sve ovo! Ako su trudovi gori od ovoga, ubiću se, bukvalno ću uzeti nož i prerezati sebi grlo", vrištala je Kim na lekarskom pregledu, a zatim dodala: "Toliko me boli da jedva hodam, obesiću se!".

Prema rezultati Kim je imala upalu slepog creva koja je prouzrokovala velike bolove, međutim, kasnije je utvrđeno da je to zapravo bila stomačna infekcija.

Iako se često pisalo da Kim "mrzi" svoju trudnoću jer dobija kilograme i postaje sve veća, izgleda da je negativnom stavu doprinelo još mnogo toga, a o problematičnosti ove trudnoće dovoljno govori to što se starleta porodila pet nedelja pre zvaničnog termina koji je trebalo da bude 11. jul.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>