Region

Svet

Ceca Ražnatović najavljuje novi spot u kome igra prevarenu ženu (Foto)

Prethodnog vikenda pevačica Svetlana Ceca Raznatović snimila je spot za pesmu "Pusti me da raskinem sa njom" sa novog albuma "Poziv".

Ceca Ražnatović najavljuje novi spot u kome igra prevarenu ženu (Foto)



Već po prvim utiscima ovaj veoma atraktivan i visokobudžetni spot će biti po meri brojne publike ove muzičke zvezde. Ekranizaciju ove kompozicije, koju je napisao Damir Handanović na tekst Marine Tucaković, potpisuje Miloš Nadaždin, dok je za Cecin vizuelni identitet bio zadužen Stefan Orlić, za šminku Dušan Lazić, a frizuru Svetlana Bubanja Bucka.

Veoma zanimljiv spot snimao se dva dana uz pedeset statista, a jedna od lokacija seta bila je OMV benzinska stanica. Zbog snimanja koje je bilo vrlo zahtevno, ista je bila celu noć zatvorena.

Radnja video-klipa počinje na benzinskoj stanici scenom kako Ceca u svoj automobil toči najkvalitetniji benzin "maxx motion 100". Okosnica priče je prevarena žena, koju folk diva tumači, a koja na OMV-u ugleda svog partnera sa drugom devojkom i počinje da ga prati…

Pored Cece, u glavnoj ulozi je Derek Žugić, mladić našeg porekla, nekadašnji profesionalni bokser, a danas model. Poznat je po tome što se pojavljuje u Šakirinom spotu "Waka waka", kao i u video-klipu pevačice Toni Brekston.

Premijera spota se očekuje u toku nedelje, a o tačnom terminu iste Ceca će obavestiti svoju publiku preko njene grupe na Fejsubku, kao i preko njenog Tviter naloga.

Pogledajte kako je bilo na snimanju Cecinog novog spota.



Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Miloš Nadaždin

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>