Region

Svet

Vlada Vuksanović i Vlada Stanojević u solo izlasku na Fristajleru! (Foto)

Popularni prestonički klub "Fristajler" ugostio je proteklog vikenda na stotine klabera željnih prvoklasnog noćnog provoda, a u odličnim haus setovima i osvežavajućim koktelima uživale su i mnogobrojne poznate ličosti.

Vlada Vuksanović i Vlada Stanojević u solo izlasku na Fristajleru! (Foto)



Među vip facama našli su se Gordana Radić, Gru, Nenad Cvijetić, ali i Vladimir Vuksanović, kao i njegov imenjak Vladimir Stanojević.

I jedan i drugi su u provod izašli solo, pa je i više nego jasno da za sada nemaju emotivne partnerke. Vlada Vuksanović je na splavu sreo i bivšeg kolegu iz rijaliti šoua "Survajver" - Nevena Ciganovića.



Iako je u pojedinim medijima objavljena vest da je na splavu, odnosno ispred, protekle nedelje došlo do incidenta, na "Fristajeru" ponosno ističu činjenicu da se u samom klubu, ni sada niti u protekloj deceniji, nisu dešavali ispadi, i da se vrhunsko obezbeđenje maksimalno brine za sve goste kluba.

"Do tuče je naime, došlo na šetalištu na kojem se pored "Fristajlera" nalazi i deset drugih splavova, pa je samim tim suludo i tendenciozno povezivati sukobe sa klubom čijem je menadžmentu bezbednost gostiju na prvom mestu", kažu na "Fristajleru".



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>