Region

Svet

Bajaga i Instruktori oduševili zagrebačku publiku na Šalati (Foto)

Bajaga i Instruktori održali su u subotu uveče koncert za pamćenje na stadionu "Šalata" u Zagrebu, pred 6.500 posetilaca.

Bajaga i Instruktori oduševili zagrebačku publiku na Šalati (Foto)



Popularni beogradski bend priredio je Zagrepčanima, ali i mnogobrojnim fanovima, pristiglim iz svih delova Hrvatske i regiona, sjajnu dvoipočasovnu svirku.

Publika je od početka pevala i igrala uz hitove "Godine prolaze", "Tišina", "Ti se ljubiš", "Kad hodaš", "Tamara", "220", "Muzika na struju", "442″, kao i uz pesme sa njihovog aktuelnog albuma "Daljina, dim i prašina".

Frontmen "Plavog orkestra" Saša Lošić Loša je sa Bajagom otpevao pesmu "A ti se nećeš vratiti", koju su zajedno napisali za TV seriju "Vratiće se rode", a zatim je stigao i drugi gost - glumac Žika Todorović, koji je seo za bubnjeve i odsvirao "Život je nekad siv, nekad žut". Posle dva bisa i ovacija, koncert je završen uz pesmu "Samo nam je ljubav potrebna".



"Bilo je baš kako treba, fantastičan prostor, mnogo ljudi, koji su bili sjajno raspoloženi. Posebno hvala našim prijateljima Loši i Žiki što su podelili binu sa nama. Mislim da nismo mogli da imamo bolji uvod za naš beogradski koncert 22. juna na Kalemegdanu", rekao je Bajaga.

Autor: B.B.
Izvor: Novosti
Foto: Slobodnadalmacija.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>