Region

Svet

Danijela Buzurović: Ljubav se ne planira (Foto)

Voditeljka "Ekskluziva" je u poslednje vreme vrlo ekskluzivna. Ali ovog puta - ne kada su u pitanju tuđi, već njen život.

Danijela Buzurović: Ljubav se ne planira (Foto)



Pošto se krajem godine, onda kada je trebalo da se dogodi (majanski) smak sveta, tajno udala za kolegu i glumca Stefana Buzurovića, Danijela - sada Buzurović, a ranije Jankov - se nedavno venčala i u crkvi. U javnost je stigla informacija i da će uskoro postati mama, što je voditeljka potvrdila "priznanjem" da se, iz opravdanih razloga, polako povlači sa terena, ali da će u studiju i montaži i dalje biti vredna.

"Što se tiče ekipe "Ekskluziva", biće, kao i do sada, mnogo putovanja. Pratićemo sve velike festivale i važnije događaje širom Evrope i sveta. Što se mene tiče, neću putovati, a potom ni raditi godinu dana", kaže voditeljka.

Na pitanje da li postoji neko ko je nije pitao - kako je tako odjednom, posle mesec dana zabavljanja, odlučila da se uda, Danijela odgovara:

"Da, svi me to pitaju a odgovor je jednostavan - ljubav se ne planira, ona se jednostavno dogodi, ako imate dovoljno sreće u životu. Verujem u ljubav! Pravu i beskrajnu. Jesam romantična i sanjam svakoga dana, ali zato mi se snovi i ostvaruju."


Foto: M. Jošida

Šta je bilo uzbudljivije - tajno, građansko ili nedavno crkveno venčanje, na koje ste stigli na dvotočkašu?

- Oba dana su bila prelepa, svaki na svoj način.

Kakav je vaš profesionalni odnos sa kolegom Stefanom Buzurovićem?

- Izuzetno ga cenim i kao glumca i kao voditelja. Divan kolega, divan momak. Baš mi se sviđa.

Gledate li emisiju "Tačno 9" koju on vodi i seriju "Larin izbor" u kojoj igra?

- Uz "Tačno 9" se budim svakog jutra, a "Larin izbor" pogledam kada stignem. Mislim da ću redovnije gledati kada se u seriji pojavi najlepši srpski glumac.

Gleda li on "Ekskluziv"?

- Gleda. U stvari, ja prebacim da vidim da li je sve prošlo kako treba, pa on prosto nema izbora.


Foto: Dimitrije Popović

U čemu volite da budete prvi, a u čemu je sve Prva TV prva?

- Volim da budem prva u svemu, ako je to moguće. A TV Prva je, kada je naša zemlja u pitanju, definitivno prva po kvalitetu programa.

Imali ste sreće da sa TV Prva često putujete. Koji događaj najviše pamtite, pri pomisli na koji se, možda, najiskrenije nasmejete?

- Tokom ove tri godine, koliko postoji "Ekskluziv", zaista smo mnogo putovali. Nećete verovati, ali sada su mi smešne situacije koje su mi tada, na terenu, bile stresne. Kada sve prođe i kada se posao završi kako treba, pamte se samo lepe stvari.

Već dugo ste u toj oblasti. Jeste li radeći intervjue, sa nekim javnim ličnostima postali prijatelji ili tu nema "intimiziranja"?


- Trudim se da posao bude posao, ali naravno da su se razvili neki lepi odnosi sa mnogim zvezdama. Ni sa kim ne idem na kafu privatno, ali je sa svima rado popijem - pre ili posle snimanja.

Jeste li razmišljali o autorskoj emisiji?


- Ne. Razmišljam samo o dobroj emisiji, nekom šou programu.

Šta je to najlepše u poslu kojim se bavite?

- To što ga zaista volim i radim sa zadovoljstvom, bez obzira na to koliko ponekad zna da bude naporan i stresan.

Pisanje pesama je bila samo jedna kratka epizoda u vašem životu ili nešto što planirate da razvijete?


- Poezija je moja ljubav. Volim lepu reč. I da napišem i da pročitam. I tako će biti dok postojim.

Bavili ste se ritmičkom gimnastikom, modernim baletom, manekenstvom... Šta je od tih ljubavi još "živo" u vama?

- Istina je da sam se svim tim sportovima bavila šest godina u kontinuitetu, ali kao devojčica. Kroz sport sam naučila koliko su u životu važni upornost i disciplina. Manekenstvo mi je bio, da kažem, ozbiljniji hobi. Eto, možda još volim da poziram, ali kao voditeljka imam sasvim dovoljno prilika za to.

Koji talenat niste iskoristili, a žao vam je zbog toga?


- Volela bih da odglumim neku epizodnu ulogu na filmu ili seriji.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto naslovna: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>