Region

Svet

Jelena Karleuša u humanitarnoj poseti: Jedan poseban dečak je ukrao moje srce! (Foto)

Jelena Karleuša pred koncert na Ušću ne bavi se samo pripremama za spektakl već pruža pažnju i ljubav onima kojima je to najpotrebnije.

Jelena Karleuša u humanitarnoj poseti: Jedan poseban dečak je ukrao moje srce! (Foto)



Jelena je posetila Dečije selo za decu bez roditeljskog staranja u Sremskoj Kamenici koji su se srećni i nasmejani fotografisali zajedno sa pop divom.



Još dece dobilo je Jeleninu pažnju, budući da je posle Dečijeg sela posetila i Dom za decu ometenu u razvoju u Veterniku.


Sem što im je svojim prisustvom ulepšala dan, Jelena je omogućila štićenicima u Veterniku opremu i renoviranje za fiskulturnu salu.

"Svaki put kada posetim decu sa posebnim potrebama, osetim da su te potrebe - ljubav, nega i razumevanje", napisala je Jelena na Tviteru uz nekoliko fotografija iz njenih poseta, dodajući: "Posebni ljudi koji su mi na poseban način pokazali ljubav".

Uz svu ljubav koju je pružila, Jelenu je najviše očarao mali Petar, dečaku koji je, kako pevačica sama kaže, posebno urkao njeno srce.
Sem što je mališanima i malo starijima ulepšala dan, kako Kurir piše, Jelena im je podelila i ulaznice za spektakl koji priprema na Ušću, a organizovala je i dva autobusa kao prevoz do Beograda.



Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>