Region

Svet

Promocija nove knjige Isidore Bjelice "Biblija za kupoholičarke"

Poznata književnica Isidora Bjelica sinoć je u Delta Cityju predstavila svoju novu knjigu “Bibliju za kupoholičarke” i priredila pravu poslasiticu za sve svoje čitaoce i ljubitelje šopinga.

Promocija nove knjige Isidore Bjelice



Brojne poznate ličnosti medju kojima kreatorka Suzana Perić, Biljana Ristić, Nada Blam, Zorana Pavić, Duška Jovanić, Suzana Zlatanović - Luna Lu i mnogi drugi prisustvovali su spektakularnoj promociji.

Isidora Bjelica

Isidora je, naime, svoje čitaoce i goste dočekala na raskošnom krevetu u centralnom atrijumu, a za dodatni užitak dama pobrinuli su se prelepi manekeni koji su ih posluživali malinama i kupinama.

U kratkom opisu knjige književnica je pomenula samo neke od mnogih svetskih destinacija koje je posetila kako bi napisala ovaj interesantan kupoholičarski putopis.
Pobednica Isidorinog mini kupoholičarskog kviza bila je Biljana Ristić, koju su do radnje u kojoj je sebe nagradila, otpratili manekeni.

Sve ljubitelja šopinga obradovaće knjiga u kojoj autorka otkriva mnoge svetske šoping destinacije, ali i neke savete koji će im pomoći da do garderobe i modnih dodataka poznatih kreatora dodju po posebnim cenama…

Otkrijte gde slavne dame prodaju eksluzivne modele koje su nosile na velikim svetskim dešavanjima i kako baš vi možete postati novi vlasnik garderobe najpoznatijih modnih gurua.

Isidora je u toku pripreme ove knjige putovala na mnoge destinacije, i prešla više milja nego Amerigo Vespuci i Kristofer Kolumbo, zajedno!

Isidora Bjelica

Jedna od najprodavanijih književnica ima za sobom izuzetno plodan književni rad, sa više od 40 knjiga medju kojima su: ”Poslednja ljubav”, autobiografija “Moj život, moj skandal”, “Verenica ratnog zločinca”, “Najveće misterije srpske istorije”, “Apostoli urbanog Beograda”,”Srpkinja”,“Tajna knjiga”...

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>