Region

Svet

Aca Lukas: Jelena Karleuša slobodno nek dođe helikopterom, ja na koncert dolazim motokultivatorom! (Foto)

Ostalo je još nekoliko dana do velikog koncerta Ace Lukasa na Marakani, poslednje pripreme su u toku, a bina će biti ogromna.

Aca Lukas: Jelena Karleuša slobodno nek dođe helikopterom, ja na koncert dolazim motokultivatorom! (Foto)



Pevač je otkrio i to da će gosti na stadionu biti "Leksington" i "Tropiko bend", kao i to da ovaj koncert zasluženo posvećuje sebi. "Postoji samo pozitivno uzbuđenje, sve je spremno, utegnuto, samo se sad glanca. Priznajem da sam kontrol manijak, ali stvarno imam ekipu koja sjajno sve radi, samo me konsultuju na kraju", rekao je pevač.



Iako nije želeo svoj koncert predstavlja kao spektakularan, niti da ga previše hvali, istakao je, ipak, da publika koja dođe može da očekuje vrhunski provod, kao i na svakom njegovom nastupu.

"Neće se desiti ništa što dosad nije viđeno. Nismo izmislili toplu vodu, atmosfera će biti odlična i to je ono što ljudi vole da ponavljaju", kratko je objasnio pevač, i dodao da će neke pesme biti predstavljene i u novom aranžmanu. Lukas je istakao da se karte kupuju u velikom broju, i da će, ako se nastavi prodaja ovim intenzitetom, Marakana biti krcata.



"Mi već sad znamo da će stadion biti pun, do sada smo prodali više od 30 hiljada, a ja sam siguran da će doći više od 50 hiljada ljudi", rekao je Lukas, i dodao da ne brine da li će napuniti stadion.

Pevač nije želeo da otkriva kojom će pesmom otvoriti koncert, ali ni to kako će se pojaviti na bini, a budući da se spekulisalo da će se on i Karleuša utrkivati ko će originalnije izaći na binu, Lukas je ovom prilikom to demantovao.

"Karleuša slobodno nek dođe helikopterom i padobranom, nijedna od tih ideja nije bila moja, a ja ako ikako budem ulazio na binu neobično, ući ću motokultivatorom", ironičan je bio pevač, i uz to rekao da pentranje po konopcima ostavlja onima koji prave spektakl.



Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Telegraf/Milena Đorđević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>