Region

Svet

Jellena postala direktor DIF-a!

Pop pevačica i nekadašnja članica Koktel benda' Jelena Ristić Štefanec, poznatija u estradnom svetu kao Jelena sa dva L, postavljena je za direktora Gradskog centra za fizičku kulturu, među Beograđanima poznatog i kao Stari DIF.

Jellena postala direktor DIF-a!



Ovu odluku danas je donela Skupština grada Beograda a Jellena je odavno poznata ne samo kao vrsna pevačica već i kao diplomirani profesor fizičke kulture i vatreni pobornik zdravog i sportskog načina života.

Kamere i fotoreporteri često su umeli da je zateknu u teretani ili na trim stazi a na koncertima je uvek bila u top formi zahvaljujući i stalnim vežbanjima i održavanjnu fizičke kondicije.

U poslednje vreme Jellenu smo sve manje imali prilike da vidimo na nastupima ili sa novim pesmama a očigledno da će tako biti i u narednom periodu dok bude obavljala važnu funkciju na mestu direktora DIF-a.

Beogradski sport je ovim mnogo dobio, u to nema nikakve sumnje, a muzička scena je za sada osiromašila ali verujemo da će Jellena i pored brojnih obaveza naći vremena i za pesmu koja ju je i proslavila.

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

jellena

Povezane vesti:


>