Region

Svet

Katarina Ostojić: Tijana Dapčević je kobila

Pevačica Katarina Ostojić poznatija kao Kaja, javno je isprozivala svoju koleginicu Tijanu Dapčević nazivajući je kobilom i glavnim krivcem njene suspenzije na "Pinku".

Katarina Ostojić: Tijana Dapčević je kobila



"Raspitivala sam se i pokušavala da dokučim koji je razlog bojkota i od proverenih izvora došla do informacije da mi je sve napakovala koleginica. U pitanju je bedevija koja se već godinama vuče po estradi, ogovara koga stigne i ljudima pravi probleme. Radi se o muškobanjastoj pevačici koja želi da da gol. Bar tako ide neka njena pesmičica" - rekla je Kaja.

Međutim, ni Tijana Dapčević nije ostala dužna svojoj mlađoj koleginici: "Dotičnu sam upoznala pre sedam, osam godina u Novom Sadu na snimanju emisije „Niko kao ja“, čiji sam bila autor i voditelj. Sećam se da smo kroz te emisije promovisali pevače amatere i pružali im priliku da bar nakratko osete delić slave. Moj „Gol“ je nazvala pesmičicom, a živo me interesuje da li neko zna neku njenu pesmičicu" - kaže Tijana i nastavlja:

"Neizmerno mi je drago što sam joj pomogla da dobije četiri strane u jednom od najtiražnijih nedeljnika u regionu, tako da mi je sada puno srce jer sam učinila jedno dobro delo i pomogla joj da se afirmiše. A što se bedevije tiče, ne znam šta je to".

Kajin komentar na Tijaninu priču je bio: "Nisam želela da se spuštam spominjući Tijanino ime, tako da ni sada ne želim još više da se spuštam komentarišući ove gluposti. Reći ću samo da i ja volim da činim dobra dela, pa sam tako njenu pesmičicu „Gol“, koja nešto nije baš prošla zapaženo, promovisala i u svom intervjuu."



 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>