Region

Svet

Zorica Marković ponovo agresivna: Napala četiri mladića! (Foto+Video)

Kada uvidi nepravdu, Zorica Marković je u stanju da se bije i sa četiri muškarca.

Zorica Marković ponovo agresivna: Napala četiri mladića! (Foto+Video)



Nedavno se to i dogodilo kada su joj nepoznati momci zabranili da parkira svoj automobil na mestu na kojem saobraćajni propisi to dozvoljavaju, ali ne i oni.

Kako je došlo do incidenta prilikom kojeg je Markovićeva i fizički nasrnula na jednog mladića, a koji je kamerom zabeležila ekipa "Paparaco lova", objasnila nam je i sama pevačica.



"U ovoj zemlji svi se ponašaju kao da je sve njihova dedovina. Tako su se i ovi momci poneli. Ja sam došla u taj kafić da popijem piće, parkirala sam automobil, a kada sam izašla iz auta, momci su počeli da dobacuju da ne smem tu da parkiram. Oni su valjda čuvali to parking mesto za nekoga, a kada sam se ja parkirala, oni su instistirali da je tu zabranjeno parkiranje", počinje priču Zorica, koja otkriva kako se borila za pravdu.

"Kada osetim nepravdu, ja idem glavom kroz zid. Da su bili u pravu, ja bih se izvinila. Ovako sam ih napala. Jesam, krenula sam da šutnem jednog, ali ga nisam udarila. Na kraju smo sve izgladili, izvinili su se oni, ali i ja", kaže Zorica, kojoj nije predstavljalo problem to što je reč o muškarcima koji su bili brojniji.

"Nije mi bilo svejedno, bilo ih je četiri i to su bili onako, korpulentniji momci, ali ja ne mogu, a da ne reagujem na nepravdu", tvrdi Markovićeva.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>