Region

Svet

Ana Bekuta podigla pun Sava Centar na noge! Koncert pun emocija i pozitivne energije! (Foto)

Jedna od najpopularnijih folk pevačica današnjice Ana Bekuta održala je spektakularan koncert u Sava Centru.

Ana Bekuta podigla pun Sava Centar na noge! Koncert pun emocija i pozitivne energije! (Foto)



Ovo je treći veliki solistički koncert Ane Bekute, a za predstavljanje publici ona je iskoristila nešto drugačiji sistem od uobičajenog. Umesto pojavljivanja na bini Ana je sišla kroz publiku praćena aplauzom i vriskom prisutnih.

Tokom jednog obraćanja publici Ana Bekuta najavila je da će otpevati pesmu koju je posvetila svom ocu. Uz to je dodala da je večeras prvi put kako peva tu pesmu na nekom koncertu, a količina emocija u tom trenutku mogla se osetiti u njenom glasu.



Ana Bekuta je od samog početka svoje karijere, duge više od dve decenije, na samom vrhu srpske narodne muzike pa je bilo očekivano da publici priredi spektakularan koncert bez ijednog nedostatka. Ona je plesala i pevala puna energije, a puna dvorana Sava Centra bila je na nogama i uz pevačicu tokom celog koncerta.

Sem što je, po ko zna koji put, oduševila publiku svojim glasom i energijom uz Anu Bekutu prisutni su uživali i u pevanju Aninih gostiju. Na scenu je kao prvi gost izašao Šaban Šaulić, a nedugo posle njega i Željko Joksimović, dok se kao poslednji gost pojavila Goca Lazarević.



Vizuelni doživljaj bio je fantastičan budući da je cela bina bila u cvetnim aranžmanima čiji se miris mogao osetiti širom velike dvorane Sava Centra. Efekti koji su upotpunili utisak bile su konfete koje su padale pred sam kraj koncerta.

Za kraj, Ana Bekuta otpevala je "Imam jedan život", a ovom pesmom završila je spektakularan koncert u kome su svi prisutni uživali.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>