Svet

Region

Pobednica Eurosonga Emeli de Forest: Bosonoga i plave krvi

Dvadesetogodišnja danska pevačica Emeli de Forest preko noći je prešla put od nepoznate devojke do evropske zvezde.

Pobednica Eurosonga Emeli de Forest: Bosonoga i plave krvi



Pobeda na 58. Pesmi Evrovizije sa numerom "Only Teardrops" stavila ju je u centar pažnje medija. Po povratku kući, Emeli će se odmoriti, a zatim kreće sa promocijom istoimenog albuma.

Iako je za nju sada već čula cela Evropa, o evrovizijskoj pobednici Emeli de Forest zapravo se vrlo malo zna. Evo odgovora na glavna pitanja, kao što su - odakle dolazi, kako je dosad tekla njena karijera i koji su joj dalji planovi.

Predstavnica Danske ne voli da priča o privatnom životu i nije želela da otkrije da li ima dečka, ali novinarima nije promaklo da je odmah nakon proglašenja pobednika nekome poslala SMS. "Poslala sam jednom bliskom prijatelju pitanje - šta sad treba da kažem", otkrila je Emeli.

Emeli je pobedu na Evroviziji posvetila majci, za koju kaže da joj je oduvek bila najveća podrška. Ona je dodala da joj mnogo znači što je trijumfovala baš u Švedskoj, zemlji iz koje potiče njen otac, koji je preminuo pre nekoliko meseci.

Svoj prvi album Emeli Šarlot - Viktorija de Forest, kako joj glasi puno ime, izdala je pred odlazak na Eurosong. Još kao mala, Emeli je izvodila hitove Nirvane i drugih rok bendova, a kad god može, peva bosa. "Sa visokim potpeticama se osećam sputano", objasnila je novinarima.

Emelin deda je, prema njenim rečima, bio vanbračni sin kralja Edvarda Sedmog. To znači da su danska pevačica i britanska kraljica Elizabeta dalji rod. Njena majka je iz Danske, a otac koji je nedavno preminuo je rođen u Švedskoj. Pobednica je odrasla u malom brdovitom gradu Randersu, a 2011. se preselila u Kopenhagen.

Sa slavom dolazi i pažnja žutih medija, koji su se već koncentrisali na sočne priče o pevačici. Tako prenose da je bivši dečko Emeli de Forest navodno za 200.000 evra medijima ponudio na prodaju kućni video na kojem se vidi kako ga mlada pevačica oralno zadovoljava. Emeli se nije oglasila povodom ovog slučaja.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>