Svet

Region

Dejvid Bekam se povlači iz fudbala: Došlo je moje vreme, spreman sam

Dejvid Bekam je lice koje se pojavljivalo na hiljadama bilborda širom sveta, on je fudbaler koji je postao zvezda u Holivudu, modna ikona i superzvezda, ali pre svega, fudbaler.

Dejvid Bekam se povlači iz fudbala: Došlo je moje vreme, spreman sam



Dejvid Bekam objavio je kraj svoje karijere duge 21 godinu. Sledeće nedelje odigraće svoju poslednju utakmicu u Lorienu.

Posle odbijanja novog ugovora, bivši engleski kapiten povućiće se u svojoj 38. godini. Iza sebe već ima dovoljno uspeha, a sem toga, kao najpoznatiji svetski fudbaler i reklamni brend, već je ostvario bogatstvo u vrednosti većoj od 165 miliona funti.

Sudeći po uspesima koje je ostvario, Bekam je spreman da se penzioniše, a to je i sam rekao: "Tokom proteklih godina, gledajući igrače kako odlaze, kada ih pitaš o tome oni uvek kažu da sam znaš kada si spreman za taj potez. Mislim da sam ja sada spreman", rekao je Bekam i dodao: "Bila je to teška odluka, jer još uvek osećam da mogu da igram na najboljem nivou i mnogo sam toga postigao i u poslednjih šest meseci".

"Ipak, uvek sam sebi govorio da želim da budem na vrhu. Da mi je neko rekao pre osam meseci da ću igrati za francusku ligu, osvojiti francuski kup, osvojiti ligu i završiti ovako, rekao bih da nema šanse. Ali, dobio sam priliku da pređem u "PSG" i imam osećaj da je sada pravo vreme", izjavio je Bekam.

"Mnogo volim tu igru. Samo imam osećaj... Ne znam. Pravo je vreme, bar ja tako mislim, ali uvek imam osećaj da mogu više, u tome je problem", završava čuveni fudbaler.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>