Region

Svet

Dečko Ljube Pantović bio u vezi i sa Stanijom Dobrojević?!

Ljuba Pantović i Stanija Dorbojević već skoro dva meseca provode 24 sata dnevno u istom prostoru, a nijedna od njih ne sluti šta Aleksandar Čabarkapa priča van Farme.

Dečko Ljube Pantović bio u vezi i sa Stanijom Dobrojević?!



Posle priča o vezi između Aleksandra Čabarkape i Ljubine maloletne ćerke, koja je sa njim nedavno ostala trudna, isplivale su priče o Aleksandrovoj navodnoj vezi sa starletom Stanijom Dobrojević koja se, kao i Ljuba Pantović, nalazi na Farmi.

"Viđali smo se u Novom Sadu, Beogradu, htela je i da živimo zajedno. Imam preko deset naših najintimnijih slika, čak i kad me oralno zadovoljava. Poslednji seks smo imali u decembru 2012. godine", kaže Aleksandar.

Sem što je otkrio da je sa starletom bio u vezi pre samo 5 meseci, izjavio je i da ju je našamarao."Provocirala me je u kafiću, pa sam je išamarao", izjavio je Aleksandar.

Aleksandar Čabarpaka svakog dana privlači pažnju medija nekom od izjava koje plasira u javnost, a pored šokantnih priznanja on je najavio da će prodati fotografije sa Stanijom na kojima ga ona oralno zadovoljava.

Autor: M.P.
Izvor: Scandal
Foto: Ilustracija/Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>