Region

Svet

Region

Katarina Radivojević odbija da snima scene sa Nikolinom Pišek

Rivalstvo između naše glumice Katarine Radivojević i poznate hrvatske voditeljke Nikoline Pišek se nastavlja. Naše Zone odbija da snima scene u drugoj sezoni poznate sapunice "Najbolje godine".

Katarina Radivojević odbija da snima scene sa Nikolinom Pišek



Katarina je zahtevala od reditelja da scene u kojima se nalaze ona i Nikolina snimaju odvojeno, pa da ih kasnije montiraju jer ne želi da bude u istoj prostoriji gde i hrvatska voditeljka.

"Nije tajna da prema Katarini postoji animozitet pojedinih kolega, a šuška se da je “ne miriše” ni Jelena Veljača, glumica i producent serije, koja je navodno zaslužna što će Pišekova igrati u drugoj sezoni. Reditelji su na teškim mukama, jer srpska glumica tumači glavni lik, pa poslednjih dana traže rešenje kako bi zadovoljili obe strane" - naglašava dobro obavešteni izvor.

Atraktivna voditeljka nije bila previše iznenađena pitanjem vezanim za Katarinu: "Snimanje još nije počelo, pa se nas dve nismo ni srele. Inače, moje scene treba da se snimaju u septembru, pa ćemo videti tada šta će biti" - rekla je kratko Nikolina.

Sa druge strane Katarina je demantovala tvrdnje izvora: "Nije tačno da sam tražila da Nikolina i ja ne snimamo zajedničke scene, a to se neće desiti jer po scenariju nemamo zajedničke scene"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>